Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Aida tallerken. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aida RAW rektangulær tallerken, 23,5 x 15 cm, arctic white

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Aida RAW rektangulær tallerken, 23,5 x 15 cm, arctic white” fås til 103,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rektangulær tallerken i farven Nordic White fra danske Aida. Tallerkenen er en del af RAW-serien, der er fremstillet af stentøj med ridsefast glasur, og som tåler både ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine. Da seriens dele er fremstillet i hånden,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Aida RAW dyb tallerken, metallic brown, 6 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Aida RAW dyb tallerken, metallic brown, 6 stk. til kun 505,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dæk et flot bord med det fine stentøj fra RAW-serien.
Denne dybe tallerken måler 19,4 cm. i diameter og 4,5 cm. i højden.
Pakken her indeholder 6 stk.
De smukke farver giver et naturligt look på bordet, og er med til at gøre spiseoplevelsen helt speciel….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Aida RAW rektangulær tallerken metallisk brun 31,5 cm.

Næste anbefaling er “Aida RAW rektangulær tallerken metallisk brun 31,5 cm.”.

Dagens bedste tilbud på “Aida RAW rektangulær tallerken metallisk brun 31,5 cm.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 123,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du gerne servere dine måltider på en smuk bund, er denne tallerken fra Aida RAW serien et musthave.
Tallerkenen er anderledes, fordi den har en rektangulær form, og så er den desuden udført i håndlavet stentøj.
Det vil altså sige, at ikke to eksemplar…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Aida RAW dyb tallerken i stentøj 19,4 cm, skovbrun

Sidste produkt på vores liste er Aida RAW dyb tallerken i stentøj 19,4 cm, skovbrun som vi har fundet til 79,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne suppeskål, eller dybe tallerken, fra Aidas RAW-kollektion er fremstillet af moderne stentøj og fås i et væld af skønne farver, der alle passer ind i en rustik, nordisk indretningsstil. Suppeskålen har et råt udtryk i kraft af det rustikke materiale…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Aida tallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Aida tallerken:

Dyreste Aida Tallerken på listen er Aida RAW dyb tallerken, arctic white, 6 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Tallerken er Aida Quadro stoneware flad tallerken hvid 1 stk -40110 som du kan købe for 29.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 769.05 kr. – de 4 Aida Tallerken vi har fundet koster i gennemsnit 1444.54 kr.
Ovenstående Aida Tallerken data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Emmalys, Homeshop.dk). Alle Aida Tallerken tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: