Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Hay middagstallerken. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay middagstallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Soft Ice middagstallerken, 26 cm, grøn

Sidste produkt på vores liste er HAY Soft Ice middagstallerken, 26 cm, grøn som vi har fundet til 147,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Middagstallerken med elegant marmoreret mønster fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Soft Ice serien, som udover det flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af slidstærkt emaljeret stål, der kan tåle både kolde og varme temperature…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hay middagstallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hay middagstallerken:

Dyreste Hay Middagstallerken på listen er HAY Soft Ice middagstallerken, 26 cm, grøn fra KitchenOne.dk med en pris på 147.00. Billigste udvalgte Middagstallerken er HAY Soft Ice middagstallerken, 26 cm, grøn som du kan købe for 147.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Hay Middagstallerken vi har fundet koster i gennemsnit 147 kr.
Ovenstående Hay Middagstallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Hay Middagstallerken tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Middagstallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Middagstallerken blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Middagstallerken: