Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde House Doctor paptallerkener. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Doctor paptallerkener tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: House Doctor Terazzo paptallerken 12 stk.

  • Dagens pris: 55,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: House Doctor

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “House Doctor Terazzo paptallerken 12 stk.” fås til 55,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse paptallerkener fra House Doctor Terazzo serien har et dekorativt udseende, der gør dem ideelle til skovturen eller fødselsdagen, hvor opdækningen skal være nem, men flot.
Kommer i en pakke á 12 stk., som du med fordel kan kombinere med andet engangs…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: House Doctor Paptallerkener 12 stk. multi

  • Dagens pris: 55,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: House Doctor

Sidste produkt på vores liste er House Doctor Paptallerkener 12 stk. multi som vi har fundet til 55,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse paptallerkener fra House Doctor er gode til skovturen eller til fødselsdagen, da de har et fint udseende, der klæder enhver borddækning.
De kommer i en pakke á 12 stk., og du kan med fordel kombinere den med matchende engangsservice fra House Doctor…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste House Doctor paptallerkener i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse House Doctor paptallerkener:

Dyreste House Doctor Paptallerkener på listen er House Doctor Terazzo paptallerken 12 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 55.00. Billigste udvalgte Paptallerkener er House Doctor Terazzo paptallerken 12 stk. som du kan købe for 55.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 House Doctor Paptallerkener vi har fundet koster i gennemsnit 55 kr.
Ovenstående House Doctor Paptallerkener data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Liseborg). Alle House Doctor Paptallerkener tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Paptallerkener guides:

Fandt du ikke det rigtige Paptallerkener blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Paptallerkener: