Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Kinto tallerken. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kinto tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kinto CLK-151 dyb tallerken, beige

Sidste produkt på vores liste er Kinto CLK-151 dyb tallerken, beige som vi har fundet til 290,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dæk et flot, nordisk bord med denne fine dybe tallerken fra Kinto.
Tallerkenen er en del af Kintos produktserie CLK-151, som består af tallerkener, skåle og krus i keramik i rolige farver.
Denne dybe tallerken er perfekt til pasta med sine høje kanter og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kinto tallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kinto tallerken:

Dyreste Kinto Tallerken på listen er Kinto CLK-151 dyb tallerken, beige fra KitchenOne.dk med en pris på 290.00. Billigste udvalgte Tallerken er Kinto CLK-151 dyb tallerken, beige som du kan købe for 290.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Kinto Tallerken vi har fundet koster i gennemsnit 290 kr.
Ovenstående Kinto Tallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Kinto Tallerken tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: