Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Trangia tallerken. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trangia tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trangia Tallerken, 20 cm

Sidste produkt på vores liste er Trangia Tallerken, 20 cm som vi har fundet til 64,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tallrik i ultralätt aluminium från Trangia, med en diameter på 20 centimeter och en vikt på 90 gram. Tallriken passar stormkök både från serierna 25 Large och 27 Small. På stormkök i serien 25 Large ryms upp till fyra tallrikar under remmen.
På kök från…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Trangia tallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Trangia tallerken:

Dyreste Trangia Tallerken på listen er Trangia Tallerken, 20 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 64.00. Billigste udvalgte Tallerken er Trangia Tallerken, 20 cm som du kan købe for 64.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Trangia Tallerken vi har fundet koster i gennemsnit 64 kr.
Ovenstående Trangia Tallerken data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, OutdoorPro.dk, GrejFreak.dk). Alle Trangia Tallerken tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: