Find Tallerken blandt 1500+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående tallerkener er senest opdateret i dag (18/07 - 2024) kl. 09:12

Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde tallerkener. Vi har udvalgt 1500 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det tallerken tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 1500 forskellige tallerkener fra 88 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Cam Cam Copenhagen Tallerkener - Regnbue - 2- Pak - Blue Mix

Cam Cam Copenhagen Tallerkener - Regnbue - 2- Pak - Blue Mix

239 kr.

155,35 kr.

Billede af Festlig Dinosaur Tallerkener S

Festlig Dinosaur Tallerkener S

39,99 kr.

20 kr.

Billede af Design Letters Dyb Tallerken - Mini Favourite - Lavender

Design Letters Dyb Tallerken - Mini Favourite - Lavender

109,95 kr.

65,97 kr.

Billede af Tokyo Design Studio New Montenegro tallerken 30 cm

Tokyo Design Studio New Montenegro tallerken 30 cm

253 kr.

169,60 kr.

Billede af Tallerken med Engelsk Springer Spaniel. 1stk.

Tallerken med Engelsk Springer Spaniel. 1stk.

89 kr.

69 kr.

Billede af Tallerken med Gravhund. 1stk.

Tallerken med Gravhund. 1stk.

89 kr.

69 kr.

Billede af Dyb tallerken fra Sistema - Rosa

Dyb tallerken fra Sistema - Rosa

29,95 kr.

23,96 kr.

Billede af Aida Groovy dessert tallerken 19 cm hvid

Aida Groovy dessert tallerken 19 cm hvid

49,95 kr.

39,95 kr.

Billede af Aida - Groovy - middags tallerken, stentøj, hvid, 27 cm

Aida - Groovy - middags tallerken, stentøj, hvid, 27 cm

79 kr.

42 kr.

Billede af Aida Groovy tallerken hvid 26,5 cm

Aida Groovy tallerken hvid 26,5 cm

59 kr.

39,95 kr.

Billede af Pulito SteelLunchTray Ruminddelt Tallerken - Rustfrit Stål - Lille

Pulito SteelLunchTray Ruminddelt Tallerken - Rustfrit Stål - Lille

129 kr.

124,50 kr.

Billede af Lyngby tallerken 27 cm

Lyngby tallerken 27 cm

149,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Marimekko Unikko tallerken 20 cm, hvid/beige/rød

Marimekko Unikko tallerken 20 cm, hvid/beige/rød

132 kr.

126,54 kr.

Billede af House Doctor Rustic 27,5 cm. Tallerken

House Doctor Rustic 27,5 cm. Tallerken

119,95 kr.

72 kr.

Billede af My Little Day Football Tallerken 8 stk

My Little Day Football Tallerken 8 stk

39,95 kr.

29,96 kr.

Billede af Filibabba Silikone Tallerken 2-pak Warm Grey

Filibabba Silikone Tallerken 2-pak Warm Grey

249,95 kr.

161,85 kr.

Billede af Aida - Relief - middagstallerken porcelæn white 4 stk

Aida - Relief - middagstallerken porcelæn white 4 stk

349,95 kr.

163 kr.

Billede af Villeroy & Boch Lave Gris tallerken 23,5 cm, grå

Villeroy & Boch Lave Gris tallerken 23,5 cm, grå

131 kr.

126,7 kr.

Billede af Villeroy & Boch Rose Garden tallerken

Villeroy & Boch Rose Garden tallerken

208 kr.

152,42 kr.

Billede af Nuby tallerkner 4 stk.

Nuby tallerkner 4 stk.

127,95 kr.

115,16 kr.

Du kigger lige nu på 1500 tallerkener fra 88 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Abena Aida Arabia Avengers Batman Bibs Bitz Bloomingville Broste Copenhagen Cam Cam Christian Bitz Creative Collection Dangrill Dantoy Design Letters Disney Done By Deer Ernst Eva Solo Eva Trio Ezpz Filibabba Frost Georg Jensen Gurli Gris Happy Moments Haps Nordic Harry Potter Hay Holm House Doctor Hübsch Ib Laursen Iittala Kare Design Kockums Jernverk Konges Sløjd Kähler Laforma Le Creuset Liewood Lifeventure Lyngby Porcelæn Magni Marimekko Marvel Meri Meri Mikk-Line Minecraft Morsø Mumitroldene Mushie Muubs Nachtmann Nicolas Vahé Nordal Normann Copenhagen OyOy Paw Patrol Petit Jour Paris Petit Monkey Petromax Pillivuyt Pippi Langstrømpe Pokémon RICE Rasmus Klump Rig-tig Rosendahl Royal Copenhagen Rörstrand Sagaform Sea to Summit Sebra Sistema Small Foot Smallstuff Spode Stabilotherm Star Wars Stelton Tatonka Trangia Travellife We Might Be Tiny Wheat Wolfcraft Woodland

5 ting du skal overveje når du køber tallerkener

Går du og mangler nogle flotte tallerkener, som passer helt perfekt ind i din stil? Selvom tallerkener umiddelbart virker som en meget lille detalje i boligen, så bliver de alligevel brugt meget tid - faktisk bliver de næsten brugt til hvert eneste måltid. Og lige netop derfor er det også vigtigt, at man finder de helt rette tallerkener - hvis man da går op i den slags.

Det kan være, at man er typen, som godt kan lide at have mange forskellige slags tallerkener i køkkenskuffen, så der er noget til ethvert humør. Det kan også være, at man er fuldstændig modsat og sætter pris på stil og ensartethed. Man har lov til at være forskellige, men der kan pludselig være rigtig mange ting at tænke over. Her får du 5 ting, du kan overveje, inden du købe dine nye tallerkener.

Størrelse i forhold til brugsværdi

Det er jo sådan, at tallerkener findes i mange forskellige størrelser, fordi man netop også bruger dem til meget forskellige ting. Her kan du altså starte ud med at tænke lidt over, hvilken størrelse det er, du egentlig går og leder efter.

Det kan være, at du leder efter nogle gode, store aftensmadstallerkener, hvor der er plads til en masse lækker mad, så ingen skal gå sultne i seng. Det kan også være, at du mere er på udkig efter nogle fine desserttallerker - eller måske både store og små.

Udover at der er nogle bestemte størrelser, som egner sig til bestemte måltider, så er der også nogle, der har præferencer indenfor disse områder. Det kan eksempelvis være, at du synes, at ekstra store tallerkener generelt er flotte og mere ekstravagante - så er det naturligvis den slags, du skal gå efter. Der er i hvert fald nogle af de ting, du kan overveje i forhold til størrelse.

Farver og mønstre

Nu er størrelse jo ikke alt, for en stor del af tallerkenernes udseende indebærer nemlig også farver og mønstre. Der er rigtig mange, som har de klassiske hvide tallerkener til at stå i køkkenet. Med dem er der ikke rigtig noget at klage over, og de skriger ikke for meget i øjnene, hvis man godt kan lide en helt simpel stil.

Det kan også være, at man har det på modsatte måde og synes, at det er alt for kedeligt med helt hvide tallerkener. Så skal man ud i at finde nogle, som har en helt unik farve eller et særligt mønster, som kan give lidt liv, når man har tallerkenerne fremme.

Materiale - det skal passe til resten

I forlængelse af farver og mønstre kan man også kigge lidt på selve materialet, som faktisk er meget vigtigt for nogen. For tiden er der eksempelvis rigtig mange, som godt kan lide den rå keramikstil. Dette materiale ser super flot ud og passer rigtig flot ind i den rustikke stil. Det kan være, at du i forvejen har en masse flotte keramikkopper - så passer det også godt til nogle af de andre ting, du har i køkkenet.

Så er der naturligvis også dem, som sætter pris på et rigtig flot stykke porcelæn. Her kan det tit blive ret dyrt - især hvis man gå efter nogle af de mest anerkendte mærker. Men hvis man er en ægte tallerken-samler, så er det jo intet problem. En flot tallerken er også pengene værd.

Skal de alle være ens?

Endnu en overvejelse, man kan gøre sig, er, om man gerne vil have, at alle tallerkenerne skal være ens? Der er nogle, som har et meget perfektionistisk øje og godt kan lide, at det hele matcher - og at frokost- og aftentallerkenerne gerne er fra det samme mærke, eller i hvert fald i samme farve.

Men der er faktisk også rigtig mange, som synes det er meget hyggeligt at have en masse forskellige tallerkener. På den måde kan man samle en masse forskellige sammen i løbet af tiden og lave en slags samling. Og det sjove er, at man altid har et valg om, hvilken tallerken man gerne vil spise af - måske alt efter humøret. Det er lidt hyggeligt!

Et spørgsmål om kvalitet eller charme

Det sidste tip du får med herfra handler lidt om tallerkenpriser. Du ved nok efterhånden, hvordan dine tallerkener nogenlunde skal se ud - men de skal jo også købes.

Hvis du generelt går op i god kvalitet og mærkevarer i din indretning, så er det sikkert også noget, som vil afspejle sig, når du skal købe tallerkener. Her kan du gå efter nogle af de anerkendte danske designer - der er nemlig en masse flotte tallerkenstel, som naturligvis ligger i en dyrere prisklasse, men som til gengæld er i suveræn kvalitet.

Det kan også være, at du helt modsat er typen, som synes, at det er lidt skørt at bruge så mange penge på tallerkener. Så skal du da ud i nogle af landets mange genbrugsbutikker og se, om du ikke kan finde nogle charmerende tallerkener. Nogle gange kan du være heldig at finde store sæt, men ellers kan du bruge metoden, hvor du blander tallerkener, så de alle er forskellige. Der er plads til det hele!

Shoppe tallerkenen på internettet? 3 fremragende argumenter

Der er meget store besparelser

Her på tallerkener.dk opdaterer vi hver dag priserne fra en lang række danske forhandlere, og det gør at du kan spare mange penge på din tallerken. Dels fordi vi altid viser dig den billigste pris, blandt alle forhandlerne. Og dels fordi at når der så er et tilbud, så har vi fundet det og viser det til dig - der er jo ingen grund til at du skal betale for meget når nu du kan købe det billigt.

Aldrig lukket

Med nethandel er der ikke længere noget der hedder åbningstider. Og det betyder at du kan købe din tallerken lige præcis når du har tid. Måske arbejder du mens de fysiske butikker har åbent og har altid haft svært ved at nå forbi butikken inden den lukker? Med nethandel er det ikke et problem, du bestiller bare når du kommer hjem og butikken er lukket.

Eller du har natarbejde og sover hele dagen? Heller intet problem - der er også åbent om natten.

Din tallerken bliver leveret til døren

Ikke nok med at du ikke behøver forlade sofaen for at bestille - du behøver heller ikke hente din bestilling selv. Du kan blive derhjemme lige indtil postbuddet ringer på døren og afleverer din pakke. Som regel kan du få din tallerken med hurtig levering (nogle gange også gratis) så du skal som regel ikke vente mere end 1 eller 2 dage før du har varen i hånden.

Vi håber du kunne lide tallerkener.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side spisepinde.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på tallerkener.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 6.951 produkter fra mere end 170 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 13.509 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-18 09:12:15.

29
Produkttyper
6.951
Produkter
170
Forhandlere
13.509
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.