Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde middagstallerken. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle middagstallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aida Groovy Middagstallerken 27 cm., sort

Første anbefaling på listen er fra mærket Aida.

Det bedste tilbud på “Aida Groovy Middagstallerken 27 cm., sort” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 37,-

Forhandlerens beskrivelse:
Dæk op til både hverdag og fest med smukke middagstallerkener fra Aidas Groovy-kollektion.
Tallerkenen er fremstillet i glaseret stentøj, som får et elegant modspil af de fine riller, som pryder tallerkenens kant hele vejen rundt.
Vælg mellem farverne sor…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Middagstallerken

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Middagstallerken til kun 169,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne middagstallerken har det hele – et imponerende design, smukt materiale og en alsidig anvendelse.
Middagstallerkenen har en diameter på 27cm og er ideel til hovedretsservering eller aftensmaden.
Det unikke porcelæn som har en mat flade og et stenlig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Ernst Middagstallerken i stentøj Ø 26 cm., grå

Næste anbefaling er “Ernst Middagstallerken i stentøj Ø 26 cm., grå”.

Dagens bedste tilbud på “Ernst Middagstallerken i stentøj Ø 26 cm., grå” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 68,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fin middagstallerken fra Ernst i stentøj med ringmønster på overfladen.
Tallerkenen fås i farverne grå og hvid og matcher flot med det øvrige service i stentøj fra Ernst, som også findes her på KitchenOne.dk….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: PotteryJo Daisy Middagstallerken 2 stk., White

Produkt nummer 4 på vores “middagstallerken-liste” er PotteryJo Daisy Middagstallerken 2 stk., White som du lige nu kan købe for 227,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Den elegante og indbydende Daisy-middagstallerken fra PotteryJo er perfekt til hverdag og fest, og den egner sig både som middags- og stor frokosttallerken.
Tallerkenen er fremstillet af keramik med en robust glasering, der både tåler opvaskemaskine og mi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: PotteryJo Daria middagstallerken 28 cm. 2 stk., accolade

Sidste produkt på vores liste er PotteryJo Daria middagstallerken 28 cm. 2 stk., accolade som vi har fundet til 252,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med disse middagstallerkener fra PotteryJo ser middagsbordet ekstra godt ud, når du har middagsgæster.
Den fine middagstallerken er en del af Daria-serien, som blev skabt af Johanna Hampf i 2017.
Serien har et tidløst samt elegant design. Disse tallerk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste middagstallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse middagstallerken:

Dyreste Middagstallerken på listen er Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken – 27 cm – nr. 2 fra Erling Christensen Møbler med en pris på 779.00. Billigste udvalgte Middagstallerken er Aida Groovy Middagstallerken 27 cm., sort som du kan købe for 37.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 742 kr. – de 5 Middagstallerken vi har fundet koster i gennemsnit 5626.99 kr.
Ovenstående Middagstallerken data og priser er hentet fra 20 butikker (KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk, ModernHouse.dk, ModernRoom.dk, Home Sweet Home, Coolshop.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler, Gucca.dk, Gourmetshoppen.com, ILVA, Stokværk, Packhouse.dk, Coop.dk, Bydahlliving.dk, ES Furniture, Mostersskur.dk, ScandiHills.dk, Marineudstyr.dk, Likehome.dk). Alle Middagstallerken tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Middagstallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Middagstallerken blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Middagstallerken: