Tallerkener.dk: Find blandt 5162 Produkter | 29 Kategorier | 146 Brands | 151 Forhandlere

Bedste Georg Jensen Frokosttallerken: Se top 3

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen frokosttallerkener. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Georg Jensen frokosttallerkener

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Georg Jensen frokosttallerkener | ✅ Frokosttallerken-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Georg Jensen frokosttallerkener

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Georg Jensen frokosttallerkener som du kan finde lige nu.

  1: Georg Jensen Sky frokosttallerken 21 cm.

  Georg Jensen Sky frokosttallerken 21 cm.

  Priser og varianter

  • 21 cm i diameter
  • Lavet af fineste porcelæn
  • Minimalistisk og skulpturelt design
  • Holdbar og nem at rengøre
  • Smuk og praktisk tilføjelse til borddækning

  Hvorfor vælge Georg Jensen Sky frokosttallerken 21 cm.?

  Georg Jensen Sky frokosttallerken på 21 cm er en del af den elegante Sky-serie, som er designet i samarbejde med Aurélien Barbry. Tallerkenen er ideel til frokost eller forret og vil tilføje en ekstra dimension af elegance til borddækningen.

  Tallerkenen er lavet af fineste porcelæn og er 21 cm i diameter og 1,6 cm i højden, hvilket giver rigelig plads til en lækker frokost eller en appetitlig forret. Designet er minimalistisk og skulpturelt med organiske former, hvilket gør det ideelt til enhver borddækning i de fleste skandinaviske hjem.

  Georg Jensen Sky frokosttallerken er ikke kun smuk, men også holdbar. Porcelænet tåler daglig brug og er nemt at rengøre. Den hvide farve passer perfekt sammen med resten af Sky-serien, som også indeholder bartilbehør og glas.

  Med Georg Jensen Sky frokosttallerken får du en tallerken af høj kvalitet, som vil være et smukt og praktisk tilføjelse til din borddækning. Det er en investering, som vil bringe glæde i mange år fremover.

  Den perfekte tallerken til frokosten eller måske forretten de dage, hvor det hele godt må være lidt noget særligt. Tallerkenen fra Georg Jensen er en del af Sky-serien, som er designet i samarbejde med Aurélien Barbry. Serien består af bartilbehør, glas

  2: Georg Jensen Bernadotte frokosttallerken 20 cm.

  Hvorfor vælge Georg Jensen Bernadotte frokosttallerken 20 cm.?

  Georg Jensen har oversat deres smukke Bernadotte serie til porcelæn - og dette er resulteret i et minimalistisk, tidløst og elegant design, tallerkenerne fuldender Bernadotte serien på fineste vis med deres velkendte riller. Du kan vælge at dække dit bord med hele Bernadotte serien, eller du kan mixe og matche, så du får din helt egen stil og udtryk.

  3: Georg Jensen Cobra flad tallerken 21 cm

  Hvorfor vælge Georg Jensen Cobra flad tallerken 21 cm?

  Georg Jensen Cobra frokosttallerken Ø21 cm. Cobra stellet findes i både en serie af tallerkner samt glas. Serien er designet af Constantin Wortmann - fremstillet i kridhvidt porcelæn. Med fuld fokus på funktion samt dsesign og sætter nye standarder for borddækningen. Porcelænet tåler opvaskemaskine, microbølgeovn og kan komme direkte fra fryser til ovn.

  Andre mærker af frokosttallerkener

  På vores liste her har vi samlet de Georg Jensen bedste frokosttallerkener på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige frokosttallerken til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top