Tallerkener.dk: Find blandt 5075 Produkter | 29 Kategorier | 145 Brands | 151 Forhandlere

Bedste Royal Copenhagen Middagstallerken: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Royal Copenhagen middagstallerkener. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Royal Copenhagen middagstallerkener

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Royal Copenhagen middagstallerkener | ✅ Middagstallerken-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Royal Copenhagen middagstallerkener

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Royal Copenhagen middagstallerkener som du kan finde lige nu.

  1: Royal Copenhagen Blå Mega Riflet tallerken 27 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Blå Mega Riflet tallerken 27 cm?

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken 27 cm. Håndmalet. Diameter: 27 cm. Middagstallerken der er perfekt til alt fra servering af supper men også til anretning af delikate retter uanset om det er forret, hovedret eller desserten. Også god til morgenmadstallerken Det Blå Mega Riflede stel er en flot fortolkning af det musselmalede mønster hvor dele af det originale motiv er forstørret. Da Blå Mega Riflet serien er håndmalet, er hver steldel helt unik. Design: Karen Kjældgård-Larsen. Deko nr. 6

  2: Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken - 27 cm - nr. 2

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken - 27 cm - nr. 2

  Priser og varianter

  • Elegant og tidløs design
  • Lavet af kvalitetsporcelæn
  • Diameter på 27 cm
  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn
  • Perfekt til hverdagsmiddagen og festlige begivenheder

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken - 27 cm - nr. 2?

  "Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken - 27 cm - nr. 2" er en elegant og tidløs tallerken fra Royal Copenhagens Blå Mega Riflet serie. Tallerkenen er lavet af kvalitetsporcelæn og har en diameter på 27 cm. Den er dekoreret med det smukke dekorationsmønster nr. 2, der er blevet en moderne klassiker siden den visionære kunstner Karen Kjældgaard-Larsen introducerede det.

  Tallerkenen er en del af Royal Copenhagens Musselmalet Mega-serie, der er en moderne fortolkning af det oprindelige Musselmalet design fra 1775. Serien er kendetegnet ved at være klassisk håndmalet porcelæn med et moderne twist. "Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken - 27 cm - nr. 2" er en smuk repræsentant for denne serie.

  Denne tallerken er ideel til at servere din yndlingsret på en elegant og stilfuld måde. Tallerkenen er både tåler opvaskemaskine og mikroovn, hvilket gør den praktisk og nem at rengøre. Den er et perfekt valg til enhver lejlighed, fra hverdagsmiddagen til en festlig begivenhed.

  "Royal Copenhagen Blå Mega Riflet middagstallerken - 27 cm - nr. 2" er en smuk og stilfuld tallerken, der vil pryde enhver spisebordsindstilling. Den er et tidløst valg, der vil glæde dig i mange år fremover."

  Blå Mega Riflet middagstallerken - 27 cm - Dekoration nr 2 Royal Copenhagen Blå Mega riflet middagstallerken. Middagstallerkenen måler Ø27 cm og har dekorationsmønster 2. Der skulle en visionær ung kunstner til at kunne tage det legendariske Musselmalede

  Andre mærker af middagstallerkener

  På vores liste her har vi samlet de Royal Copenhagen bedste middagstallerkener på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige middagstallerken til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top