Tallerkener.dk: Find blandt 5162 Produkter | 29 Kategorier | 146 Brands | 151 Forhandlere

Bedste WMF Bestik: Se top 14

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde WMF bestikks. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 14 WMF bestikks

  De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på WMF bestikks | ✅ Bestik-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål 8: WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål
  • Elegant og tidløst design
  • 30 dele inkluderet i sættet
  • Poleret rustfrit stål materiale
  • Komfortabel håndtering af bestikket
  • Høj kvalitet og holdbarhed
  599,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 2 forhandlere
  WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål 11: WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål
  • 30 dele i sættet
  • Symmetriske og asymmetriske linjer
  • Lavet af rustfrit stål
  • Optimal skarphed på knivene
  • Komplet sæt til alle anledninger
  1991,- hos Kitchentime DK Billigste pris af 2 forhandlere
  WMF Verona bestiksæt, 30 dele 12: WMF Verona bestiksæt, 30 dele
  • 30 dele til komplet middag
  • Slidstærkt Cromargan-stål
  • Blank overflade i mange år
  • Tåler opvaskemaskine
  • Elegant italiensk-inspireret design
  1000,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 2 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 14 bedste WMF bestikks

  Her kan du se hele vores liste over de bedste WMF bestikks som du kan finde lige nu.

  1: WMF bestiksæt - Boston - Blank

  Hvorfor vælge WMF bestiksæt - Boston - Blank?

  2: WMF bestiksæt - Alteo - Mat

  Hvorfor vælge WMF bestiksæt - Alteo - Mat?

  Her får du et bestiksæt bestående af 60 dele fra WMF's smukke og tidløse Alteo-serie. Design, funktionalitet og ergonomi går her op i en højere enhed. Bestiksættet er lavet i det robuste Cromargan stål. Knivene er i sættet smedet af et enkelt specialklingestål og hærdet som helhed. Det takkede skær er med til at sikre optimal og langtidsholdbart skarphed. Bestiksættet kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskine. Vær dog altid opmærkom på flyverust i opvaskemaskinen. Sættet består af: 12 knive, gafler, skeer, teskeer samt kagegafler.

  3: WMF Palermo bestiksæt 60 dele

  Hvorfor vælge WMF Palermo bestiksæt 60 dele?

  Stilren elegance er blot to af de ord, der karakteriserer dette tidløse Palermo bestiksæt fra WMF. Lavet af det ypperste Cromargan® 18/10 stål, som er noget af det bedste stål, du kan få. Den fine stålblanding består af 18% krom og 10% nikkel. Krom gør bestikket rustfrit (vær dog opmærksom på flyverust) mens nikkel tilfører glans og modstandsdygtighed overfor syre. Hvert stykke bestik ligger lækkert, blødt og ergonomisk i hånden. Sættet består af 12x knive, 12x gafler, 12x spiseskeer, 12x teskeer og 12x dessertgafler.

  4: WMF Steak/grill bestik, 12 dele

  Hvorfor vælge WMF Steak/grill bestik, 12 dele?

  En lækker bøf fortjener det bedste værktøj. Invitér venner eller familie på besøg til en lækker grillaften med saftige bøffer, smørstegte majskolber, pommes og bearnaisesovs - lyder det ikke lækkert? Dæk dit bord med grill/steakbestikket fra WMF, som medvirker til en ekstra god spiseoplevelse for dig og dine gæster. Kniven er produceret i specialfremstillet rustfrit stål, som er med til at give kniven de bedste forudsætninger for at skære let og elegant igennem kødet. Der er ikke kun tænkt på ordentligt og solidt materiale men også udformningen af bestikket er der blevet kræset om, og derfor er designet ikke kun tidløst og smukt men også ergonomisk, så det er rart at spise med. Steak/grillbestikket består af 6 knive og 6 gafler, og kommer i den fineste gaveæske af træ. Den perfekte gave til kødelskeren!

  5: WMF Silk bestiksæt, 30 dele, mat stål

  Hvorfor vælge WMF Silk bestiksæt, 30 dele, mat stål?

  WMFs Silk bestiksæt forskønner ethvert bord, og navnet på denne model er ingen tilfældighed. Silk-sættet er designet af Peter Bäurle og har et elegant og behageligt design, silkemat finish og en blød, yndefuld form, der ligger godt i hånden. Dette alsidig

  6: WMF Virginia bestiksæt 30 dele

  WMF Virginia bestiksæt 30 dele

  Hvorfor vælge WMF Virginia bestiksæt 30 dele?

  Kreativ og elegan bestikmodel fra WMF, som i den grad kombinerer kontraster. De asymmetriske og lige linjer skaber et fantastisk og imponerende design. Dette sæt er designet af Peter Bäurle, og det indeholder 30 dele. Du får følgende: 6X spiseskeer, 6x m

  7: WMF Philadelphia bestiksæt 60 dele, blank stål

  Hvorfor vælge WMF Philadelphia bestiksæt 60 dele, blank stål?

  Dette elegante, kvalitetsikre og tidsløse bestiksæt fra WMF passer ind i ethvert hjem. Sættet indeholder 12 stk. knive, gafler, spiseskeer, teskeer og kagegafler - altså lige hvad du skal bruge til en familiemiddag eller et festligt måltid med vennerne. Det stilrene sæt er lavet i blankt cromargan: rustfrit stål i 18/10, der blandt andet tåler opvask, så hygiejnen og funktionaliteten er på plads - og så skal du ikke bekymre dig om at vaske sættet op i hånden!

  8: WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål

  WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål

  Priser og varianter

  • Elegant og tidløst design
  • 30 dele inkluderet i sættet
  • Poleret rustfrit stål materiale
  • Komfortabel håndtering af bestikket
  • Høj kvalitet og holdbarhed

  Hvorfor vælge WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål?

  WMF Philadelphia bestiksæt er et smukt og elegant sæt bestik, der vil imponere enhver ved bordet. Med sin enkle og tidløse design er det et bestiksæt, der vil passe perfekt til enhver anledning. Sættet er lavet af poleret rustfrit stål, som giver det en skinnende og sofistikeret overflade.

  Bestikket er designet med fokus på funktionalitet og god håndtering. Alle delene er formet, så de ligger behageligt i hånden, og det aflange design giver et elegant og stilfuldt udtryk. De 30 dele i sættet inkluderer alt, hvad du behøver til både hverdag og festlige lejligheder.

  WMF Philadelphia bestiksæt er lavet af høj kvalitet Cromargan® rustfrit stål, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for ridser og pletter. Det betyder, at bestikket holder i mange år og tåler opvask i opvaskemaskine.

  Sættet indeholder 6 spiseskeer, 6 middagsgafler, 6 middagsknive, 6 teskeer og 6 kagegafler, så du har alt, hvad du behøver til en vellykket middag. WMF Philadelphia bestiksæt er det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af minimal elegance til deres måltider.

  Vil du have et bestiksæt, der holder hele livet, og som aldrig går af mode? Så er dette smukke Philadelphia bestiksæt fra WMF lige sagen. Bestikket er fuldkommen tidløst, elegant og funktionelt - og vil uden tvivl passe ind i alle hjem. Du får med bestiksættet mulighed for at dække det fineste bord til 12 gæster, som uden tvivl vil ligge mærke til det elegante men enkelte bestik. Med sit slanke og let buede form ligger Philadelphia bestikket godt i hånden. Bestikket tåler en tur i opvaskemaskinen.

  9: WMF Nuova Cromargan Bestiksæt, 4 dele

  WMF Nuova Cromargan Bestiksæt, 4 dele

  Hvorfor vælge WMF Nuova Cromargan Bestiksæt, 4 dele?

  WMF Nuova bestiksættet er lavet i poleret cromargan stål og passer til alle bordopdækninger. Bestiksættet har et stilfuldt og tidløst design og tåler opvaskemaskine for nem rengøring.  Designeren af Nuova-serien, Jutta Keil har designet serien specielt

  10: WMF Denver bestiksæt 30 dele

  Hvorfor vælge WMF Denver bestiksæt 30 dele?

  Funktionelt og smukt bestiksæt fra WMF. Denver serien har kvalitet som fokus, og bestikket er udført i det holdebare cormargan stål. Sættet indeholder 30 dele, hvilket er beregnet til 6 personer. Du får følgende: 6X spiseskeer, 6x madgafler, 6x madknive,

  11: WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål

  WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål

  Priser og varianter

  • 30 dele i sættet
  • Symmetriske og asymmetriske linjer
  • Lavet af rustfrit stål
  • Optimal skarphed på knivene
  • Komplet sæt til alle anledninger

  Hvorfor vælge WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål?

  WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål er en smuk tilføjelse til enhver spisestue. Bestikket er designet med både symmetriske og asymmetriske linjer, der skaber en unik og moderne æstetik. Det er inspireret af moderne arkitektur og dens velpolerede overflader leder tankerne hen på ædle smykker.

  Bestikket er lavet af rustfrit stål Cromargan Protect®, som gør det ekstra robust og modstandsdygtigt over for ridser og slid. Det er også syrefast og nemt at vedligeholde. Med korrekt pleje og rengøring forbliver bestikket rustfrit for evigt.

  Knivene i sættet er designet med takker, der sikrer optimal skarphed i hele knivens levetid. Bestikket ligger rigtig godt i hånden og er en fornøjelse at bruge. Det er et komplet sæt, der indeholder alt, hvad du behøver til et sofistikeret måltid - til hverdag og til fest.

  Sættet består af seks spiseskeer, seks middagsgafler, seks middagsknive, seks teskeer og seks kagegafler. WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål er en tidløs og kæk æstetik, der vil forskønne enhver middag og vil være en værdifuld tilføjelse til enhver spisestue.

  Forskøn hvert måltid med det nye WMF Kineo bestik, med symmetriske og asymmetriske linjer, der skaber smukke kontraster. Designet er inspireret af moderne arkitektur, mens de velpolerede overflader leder tankerne hen på ædle smykker. Bestikkets sofistiker

  12: WMF Verona bestiksæt, 30 dele

  WMF Verona bestiksæt, 30 dele

  Priser og varianter

  • 30 dele til komplet middag
  • Slidstærkt Cromargan-stål
  • Blank overflade i mange år
  • Tåler opvaskemaskine
  • Elegant italiensk-inspireret design

  Hvorfor vælge WMF Verona bestiksæt, 30 dele?

  WMF Verona bestiksæt, 30 dele, er et elegant og holdbart bestiksæt fra den tyske køkkengigant, WMF. Bestikket har et italiensk-inspireret design, der passer perfekt til enhver anledning og ethvert stel.

  Bestiksættet er fremstillet af Cromargan stål, der er kendt for sin ekstreme slidstyrke og holdbarhed. Den blanke overflade holder sig blank i mange år, selv ved daglig brug. Bestikket tåler at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør det nemt og bekvemt at rengøre.

  WMF Verona bestiksæt, 30 dele, indeholder alt hvad du behøver til en komplet middag med dine venner og familie. Sættet indeholder 6 knive, 6 gafler, 6 skeer, 6 teskeer og 6 kagegafler, der alle har et flot og klassisk design.

  Dette bestiksæt er en investering i kvalitet og stil, som vil holde i mange år. Det er et must-have for enhver, der ønsker at gøre middagsbordet til en smuk og elegant oplevelse.

  Med dette italiensk-inspirerede bestik får du et sæt i topkvalitet, der passer til ethvert stel og enhver anledning. Det flotte bestik kommer fra den tyske køkkengigant WMF, der er en af de største i Europa indenfor bestik. Bestiksættet er fremstillet af

  13: WMF Palermo Bestiksæt 30 Dele

  WMF Palermo Bestiksæt 30 Dele

  Hvorfor vælge WMF Palermo Bestiksæt 30 Dele?

  Stilren, elegance og moderne er blot nogle af de ord, der karakteriserer dette tidløse Palermo bestiksæt fra WMF. Bestiksættet er lavet af det ypperste Cromargan® 18/10 stål, som er noget af det bedste stål, du kan få. Den stilrene stålblanding består af 18% krom og 10% nikkel. Krom gør bestikket rustfrit (vær dog opmærksom på flyverust), mens nikkel tilfører glans og modstandsdygtighed overfor syre. Hvert stykke bestik ligger lækkert, blødt og ergonomisk i hånden. Sættet består af 6x knive, 6x gafler, 6x spiseskeer, 6x teskeer og 6x dessertgafler. Du kan derfor let invitere et par venner på en hyggelig middag. Bestiksættet er blandt andet også en god gaveidé til personen, der lige et flyttet hjemmefra, men stadig ønsker sig et kvalitetsbestik.

  14: WMF Alteo bestiksæt 30 dele mat stål

  WMF Alteo bestiksæt 30 dele mat stål

  Hvorfor vælge WMF Alteo bestiksæt 30 dele mat stål?

  Her får du et bestiksæt bestående af 60 dele fra WMF's smukke og tidløse Alteo-serie. Design, funktionalitet og ergonomi går her op i en højere enhed. Bestiksættet er lavet i det robuste Cromargan stål. Knivene er i sættet smedet af et enkelt specialklingestål og hærdet som helhed. Det takkede skær er med til at sikre optimal og langtidsholdbart skarphed. Bestiksættet kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskine. Vær dog altid opmærkom på flyverust i opvaskemaskinen. Sættet består af: 6 knive, gafler, skeer, teskeer samt kagegafler.

  Andre mærker af bestikks

  På vores liste her har vi samlet de WMF bedste bestikks på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige bestik til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top