Tallerkener.dk: Find blandt 5162 Produkter | 29 Kategorier | 146 Brands | 151 Forhandlere

Bedste House Doctor Kagetallerken: Se top 8

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde House Doctor kagetallerken. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 8 House Doctor kagetallerken

  De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på House Doctor kagetallerken | ✅ Kagetallerken-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 8 bedste House Doctor kagetallerken

  Her kan du se hele vores liste over de bedste House Doctor kagetallerken som du kan finde lige nu.

  1: House Doctor Rustic Kagetallerken

  Hvorfor vælge House Doctor Rustic Kagetallerken?

  Beskrivelse af "House Doctor Rustic Kagetallerken":

  Denne kagetallerken fra House Doctor er et smukt eksempel på nordisk design med en moderne twist. Tallerkenen er lavet af stentøj, som er en populær tendens i dag med fokus på naturlige materialer. Rustic-serien er enkel og elegant, og passer perfekt sammen med messingfarvet bestik.

  Tallerkenen er specielt designet til at servere kager, men den kan også bruges til at servere frugt eller snacks på. Den er håndlavet af porcelæn, og på grund af dette vil der være variationer i hver tallerken, hvilket gør hver tallerken helt unik.

  Den har en flad bund med en let forhøjet kant, der giver tallerkenen en rustik og naturlig følelse. Den er nem at rengøre og kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

  House Doctor Rustic Kagetallerken er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, der ønsker et moderne og nordisk look.

  Mål: Dia: 20,5, H: 2 cm. Materiale: Keramik Super flot gråblå frokosttallerken der også kan bruges som kagetallerken fra House Doctor. Tallerkenen er håndlavet af keramik fra den populære "Rustic" serie. Tallerkenen er bare super flot på et opdækket bo

  2: House Doctor Pion kagetallerken, hvid/grå

  Hvorfor vælge House Doctor Pion kagetallerken, hvid/grå?

  House Doctor Pion kagetallerken i hvid/grå er en smuk og stilfuld tallerken, der er perfekt til servering af kager og små delikatesser. Tallerkenen er lavet af porcelæn og har en rustik hvid/gråt meleret design, der giver tallerkenen et afslappet og moderne look.

  Den neutrale farve gør, at tallerkenen passer til enhver type indretning og kan bruges alene eller sammen med andre dele af Pion stellet. Derudover kan den også mixes og matches med dine yndlingskopper og skåle, så du kan skabe dit eget personlige bord.

  House Doctor Pion kagetallerken er af høj kvalitet og tåler opvaskemaskine, hvilket gør den let at rengøre og vedligeholde. Den flotte og stilfulde tallerken er en perfekt gave til enhver, der elsker at servere kager og små delikatesser på en smuk og elegant måde.

  Mål: H: 2.5 cm, Dia: 16.5 cm. Materiale: Stentøj Kagetallerken "Pion" i grå og hvid. Skær et stykke kage og spis den på denne kagetallerken fra House Doctor. "Pion" er lavet af stentøj og leveres med en rustik hvid og grå glasering med pletter i. Komb

  3: Kagetallerken, Rustic, Mørkegrå, 4 stk

  Hvorfor vælge Kagetallerken, Rustic, Mørkegrå, 4 stk?

  Nyd lidt lækkerier på denne Rustic desserttallerken fra House Doctor Denne elegante tallerken har fået en mørkegrå glasur med tone-i-tone prikker, der tilføjer lidt glans, når lyset rammer overfladen. En lille designdetalje, der tilføjer lidt ekstra til d

  4: Pion kagetallerken, Sort/Brun Ø 16,5 cm, 4 stk.

  Hvorfor vælge Pion kagetallerken, Sort/Brun Ø 16,5 cm, 4 stk.?

  Skær et stykke kage og spis den på denne kagetallerken fra House Doctor. Pion er lavet af porcelæn og leveres med en rustik hvid / grå glasering med pletter i. Dette giver tallerkenen et afslappet design, der fremhæver dine bagefærdigheder på tallerkenen.

  5: Lake Kagetallerken, Ø 16 cm, grå, 6 stk

  Hvorfor vælge Lake Kagetallerken, Ø 16 cm, grå, 6 stk?

  Mål: Dia: 15,2 cm Kagetallerken "Lake" Grå fra House Doctor. Kagetallerkenen er lavet af stentøj i en flot rustik Grå farve i retro stil. Stentøjet gør det muligt at sætte tallerkenen i opvaskemaskinen, mikroovn og de er super slidstærke. Miks serien me

  6: Rustic Kagefad, 32 cm

  Hvorfor vælge Rustic Kagefad, 32 cm?

  Om du så skal holde fødselsdagsfest med lagkage eller blot ønsker at gøre lidt ekstra ud af eftermiddagskaffen, så er Rustik fadet perfekt til servering af dit bagværk. Kagefadet har en elegant opsats, som giver et eksklusivt udtryk og blikfang på bordet.

  7: Lake Kagetallerken, Ø 15 cm, grøn, 6 stk

  Hvorfor vælge Lake Kagetallerken, Ø 15 cm, grøn, 6 stk?

  House Doctor Hos House Doctor hjælper de dig med at finde de helt rette møbler og accessories til din bolig. House Doctor forener skandinavisk design med tilbagelænet bohemestemning. Her finder du materialer, nuancer og overflader, der på en meget æstetis

  8: Pion Kagetallerken Ø16,5 cm i Hvid/Grå fra House Doctor

  Pion Kagetallerken Ø16,5 cm i Hvid/Grå fra House Doctor

  Hvorfor vælge Pion Kagetallerken Ø16,5 cm i Hvid/Grå fra House Doctor?

  Pion stellet fra House Doctor lader dig servere maden på bedste vis. Denne kagetallerken vil smukt fremhæve dine bagefærdigheder. 

  Andre mærker af kagetallerken

  På vores liste her har vi samlet de House Doctor bedste kagetallerken på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige kagetallerken til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top