Tallerkener.dk: Find blandt 5162 Produkter | 29 Kategorier | 146 Brands | 151 Forhandlere

Bedste Prinsesse Tallerken: Se top 15

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Prinsesse tallerkener. Vi har udvalgt de 15 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 15 Prinsesse tallerkener

  De 15 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Prinsesse tallerkener | ✅ Tallerken-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 15 bedste Prinsesse tallerkener

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Prinsesse tallerkener som du kan finde lige nu.

  1: Meri Meri Prinsesse Store Tallerkener

  Meri Meri Prinsesse Store Tallerkener

  Hvorfor vælge Meri Meri Prinsesse Store Tallerkener?

  Lad festen begynde - og hold et brag af en fest! Så er der rigtig lagt op til den vildeste og sjoveste prinsessetema. Super seje tallerkener med det sejeste tema. Den perfekte detalje for at fuldende prinsessetema. Så kan festen rigtig starte og børnene v

  2: Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 22 cm 2 stk.

  Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 22 cm 2 stk.

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 22 cm 2 stk.?

  Denne to-paks løsning fra Royal Copenhagen er den perfekte gave til vedkommende, der i forvejen har stel eller vil starte med at samle. Tallerknerne kan både bruges som middagstallerkner eller serveringsfade. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  3: Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 27 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 27 cm?

  Denne feminine Prinsesse middagstallerken kan sættes på bordet i alle anledninger. Anret en lækker middag eller brug tallerkenen som fad. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  4: Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 25 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 25 cm?

  Denne flade tallerken passer perfekt til middagen. Kan også sagtens bruges til servering eller tilberedning af desserter. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  5: Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 22 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 22 cm?

  Denne feminine Prinsesse tallerken kan sættes på bordet ved alle anledninger. Anret en lækker middag eller brug tallerkenen som fad. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  6: Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 17 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 17 cm?

  Denne yndige lille Prinsesse tallerken på 17 cm er den perfekte tilføjelse til kaffebordet med sine fine håndmalede penselstrøg langs kanten af tallerkenen. Tallerkenen indrammes så fint af den yndige blå blonde, som er med til at skabe et flot og elegant udtryk. Tallerkenen kan med fordel bruges som desserttallerken eller som et lille fint serveringsfad. Prinsesse-stellet kan let som en leg sættes sammen med andre Royal Copenhagen stel - kun fantasien sætter grænser. Med tætte bånd til det klassiske musselmalede stel, blev Prinsesse-stellet skabt tilbage i 1978 som et testel. Men det blev hurtigt tydeligt, at dette elegante og feminine stel skulle være mere end blot et testel. Derfor er Prinsesse-stellet et fuldt middagsstel med alt hvad hjertet begærer.

  7: Royal Copenhagen Prinsesse Moderne Tallerken 25 cm

  Royal Copenhagen Prinsesse Moderne Tallerken 25 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Moderne Tallerken 25 cm?

  Royal Copenhagen Prinsesse moderne tallerken er en tilføjelse til Prinsesse stellet, hvor du får mulighed for at lave lækre serveringer for dig selv og dine gæster. Et helt igennem stilsikkert valgt der både præsenterer maden og stellet på fornemmeste vis. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  8: Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 27 cm 2 stk.

  Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 27 cm 2 stk.

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Tallerken 27 cm 2 stk.?

  Denne to-paks løsning fra Royal Copenhagen er den perfekte gave til vedkommende, der i forvejen har stel eller vil starte med at samle. Tallerknerne kan både bruges som middagstallerkner eller serveringsfade. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  9: Royal Copenhagen Prinsesse Moderne Tallerken 20 cm

  Royal Copenhagen Prinsesse Moderne Tallerken 20 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Moderne Tallerken 20 cm?

  Royal Copenhagen Prinsesse moderne tallerken er en tilføjelse til Prinsesse stellet, hvor du får mulighed for at lave lækre serveringer for dig selv og dine gæster. Et helt igennem stilsikkert valgt, der både præsenterer maden og stellet på fornemmeste vis. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  10: Royal Copenhagen Prinsesse Dyb Tallerken 21 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Dyb Tallerken 21 cm?

  Denne feminine, dybe tallerken kan sættes på bordet i alle anledninger. Anret en lækker suppe eller brug tallerkenen som fad. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  11: Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 19 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Flad Tallerken 19 cm?

  Denne feminine og elegante tallerken kan sættes på bordet i alle anledninger. Anret en lækker middag eller brug tallerkenen som fad. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  12: Royal Copenhagen Prinsesse Oval Tallerken 28 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Oval Tallerken 28 cm?

  En elegant tallerken der kan være med til at skabe en smuk bordopdækning. Kan også sagtens bruges som serveringsfad. Et helt igennem stilsikkert valgt der både præsenterer maden og stellet på fornemmeste vis. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande.

  13: Royal Copenhagen Prinsesse firkantet tallerken 10 cm

  Royal Copenhagen Prinsesse firkantet tallerken 10 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse firkantet tallerken 10 cm?

  Denne lille tallerken er en fin tilføjelse til Prinsesse serien fra Royal Copenhagen - måske skal den være en del af din porcelænssamling? Den firkantede tallerken med let afrundede kanter er ideel til at have stående på badeværelset eller inde på soveværelset til opbevaring af dine smykker. Den yndige tallerken kan også bruges til små portioner smør, når du er vært for et større middagsselskab.

  14: Royal Copenhagen Prinsesse firkantet tallerken 21 cm

  Royal Copenhagen Prinsesse firkantet tallerken 21 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse firkantet tallerken 21 cm?

  Tilbage i 1975 så Prinsesse kollektionen dagens lys. Med inspiration fra Musselmalet Halvblonde introducerede Royal Copenhagen denne elegante og minimalistiske kollektion med delikate håndmalede dekorationer på blondekanten på en blank riflet overflade. Brug tallerkenen som fad til anretninger af frugt og grønt, oste eller til slik og småkager.

  15: Royal Copenhagen Prinsesse Dyb Tallerken 24 cm

  Hvorfor vælge Royal Copenhagen Prinsesse Dyb Tallerken 24 cm?

  Denne dybe Prinsesse tallerken kan rumme alt fra pasta til salat eller en helt tredje anretning. Størrelsen er blandt de populære iblandt Royal Copenhagen, og du kan let mixe og matche de minimalistiske stel med andre kollektioner. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978, hvor det blev tydeligt at det elegante og feminine stel ikke blot skulle være et testel. Derfor er Prinsesse-stellet i dag et fuldt middagsstel med alt hvad hjertet begærer.

  Andre mærker af tallerkener

  Du kan finde gode tallerkener i mange andre udgaver en bare med .

  Så hvis ikke der var en tallerken fra Prinsesse på vores liste der matchede dine behov, så prøv at kigge på vores andre guides over de bedste tallerkener fra disse mærker:

  Bedste Tallerken i 2023

  Alle tallerkener

  Bedste Abena Tallerken i 2023

  Abena Tallerken

  Bedste Aida Tallerken i 2023

  Aida Tallerken

  Bedste Arabia Tallerken i 2023

  Arabia Tallerken

  Bedste Babymoov Tallerken i 2023

  Babymoov Tallerken

  Bedste Bibs Tallerken i 2023

  Bibs Tallerken

  Bedste Bitz Tallerken i 2023

  Bitz Tallerken

  Bedste Bloomingville Tallerken i 2023

  Bloomingville Tallerken

  Bedste Bosch Tallerken i 2023

  Bosch Tallerken

  Bedste Broste Copenhagen Tallerken i 2023

  Broste Copenhagen Tallerken

  Bedste Cam Cam Tallerken i 2023

  Cam Cam Tallerken

  Bedste Creative Collection Tallerken i 2023

  Creative Collection Tallerken

  Bedste Dangrill Tallerken i 2023

  Dangrill Tallerken

  Bedste Dantoy Tallerken i 2023

  Dantoy Tallerken

  Bedste Design Letters Tallerken i 2023

  Design Letters Tallerken

  Bedste Done By Deer Tallerken i 2023

  Done By Deer Tallerken

  Bedste Eva Solo Tallerken i 2023

  Eva Solo Tallerken

  Bedste Eva Trio Tallerken i 2023

  Eva Trio Tallerken

  Bedste Ezpz Tallerken i 2023

  Ezpz Tallerken

  Bedste Filibabba Tallerken i 2023

  Filibabba Tallerken

  Bedste Georg Jensen Tallerken i 2023

  Georg Jensen Tallerken

  Bedste Gorenje Tallerken i 2023

  Gorenje Tallerken

  Bedste Haba Tallerken i 2023

  Haba Tallerken

  Bedste Happy Moments Tallerken i 2023

  Happy Moments Tallerken

  Bedste Hay Tallerken i 2023

  Hay Tallerken

  Bedste Holm Tallerken i 2023

  Holm Tallerken

  Bedste House Doctor Tallerken i 2023

  House Doctor Tallerken

  Bedste Iittala Tallerken i 2023

  Iittala Tallerken

  Bedste Kähler Tallerken i 2023

  Kähler Tallerken

  Bedste Kare Design Tallerken i 2023

  Kare Design Tallerken

  Bedste Kinto Tallerken i 2023

  Kinto Tallerken

  Bedste KitchenAid Tallerken i 2023

  KitchenAid Tallerken

  Bedste Kockums Jernverk Tallerken i 2023

  Kockums Jernverk Tallerken

  Bedste Konges Sløjd Tallerken i 2023

  Konges Sløjd Tallerken

  Bedste Laforma Tallerken i 2023

  Laforma Tallerken

  Bedste Liewood Tallerken i 2023

  Liewood Tallerken

  Bedste Lifeventure Tallerken i 2023

  Lifeventure Tallerken

  Bedste Lyngby Porcelæn Tallerken i 2023

  Lyngby Porcelæn Tallerken

  Bedste Magni Tallerken i 2023

  Magni Tallerken

  Bedste Marimekko Tallerken i 2023

  Marimekko Tallerken

  Bedste Mepal Tallerken i 2023

  Mepal Tallerken

  Bedste Meri Meri Tallerken i 2023

  Meri Meri Tallerken

  Bedste Morsø Tallerken i 2023

  Morsø Tallerken

  Bedste Mushie Tallerken i 2023

  Mushie Tallerken

  Bedste Muubs Tallerken i 2023

  Muubs Tallerken

  Bedste Nordahl Andersen Tallerken i 2023

  Nordahl Andersen Tallerken

  Bedste Nordal Tallerken i 2023

  Nordal Tallerken

  Bedste Normann Copenhagen Tallerken i 2023

  Normann Copenhagen Tallerken

  Bedste OyOy Tallerken i 2023

  OyOy Tallerken

  Bedste Petit Jour Paris Tallerken i 2023

  Petit Jour Paris Tallerken

  Bedste Petit Monkey Tallerken i 2023

  Petit Monkey Tallerken

  Bedste Petromax Tallerken i 2023

  Petromax Tallerken

  Bedste Pillivuyt Tallerken i 2023

  Pillivuyt Tallerken

  Bedste RICE Tallerken i 2023

  RICE Tallerken

  Bedste Rig-tig Tallerken i 2023

  Rig-tig Tallerken

  Bedste Rörstrand Tallerken i 2023

  Rörstrand Tallerken

  Bedste Rosendahl Tallerken i 2023

  Rosendahl Tallerken

  Bedste Royal Copenhagen Tallerken i 2023

  Royal Copenhagen Tallerken

  Bedste Sagaform Tallerken i 2023

  Sagaform Tallerken

  Bedste Sea to Summit Tallerken i 2023

  Sea to Summit Tallerken

  Bedste Sebra Tallerken i 2023

  Sebra Tallerken

  Bedste Siemens Tallerken i 2023

  Siemens Tallerken

  Bedste Sistema Tallerken i 2023

  Sistema Tallerken

  Bedste Small Foot Tallerken i 2023

  Small Foot Tallerken

  Bedste Smallstuff Tallerken i 2023

  Smallstuff Tallerken

  Bedste Spiegelburg Tallerken i 2023

  Spiegelburg Tallerken

  Bedste Spode Tallerken i 2023

  Spode Tallerken

  Bedste Stelton Tallerken i 2023

  Stelton Tallerken

  Bedste Tatonka Tallerken i 2023

  Tatonka Tallerken

  Bedste That

  That's Mine Tallerken

  Bedste Trangia Tallerken i 2023

  Trangia Tallerken

  Bedste Travellife Tallerken i 2023

  Travellife Tallerken

  Bedste Trespass Tallerken i 2023

  Trespass Tallerken

  Bedste Verpan Tallerken i 2023

  Verpan Tallerken

  Bedste We Might Be Tiny Tallerken i 2023

  We Might Be Tiny Tallerken

  Bedste Weber Tallerken i 2023

  Weber Tallerken

  Bedste Wheat Tallerken i 2023

  Wheat Tallerken

  Bedste Woodland Tallerken i 2023

  Woodland Tallerken

  Indholdsfortegnelse
  Til Top