Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Lyngby Porcelæn middagstallerken. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lyngby Porcelæn middagstallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken

  • Dagens pris: 146,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Lyngby Porcelæn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken” fås til 146,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
dæk bordet flot med det velkendte design fra Lyngby Porcelæn.
Rhombe-serien så første gang dagens lys tilbage i 1961 og nu er det sidenhen blevet moderniseret, hvor det er brugt som en relief.
Det giver den kridhvide tallerken et simpelt og klassisk look,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Lyngby Porcelæn Rhombe Middagstallerken 27 cm Sand

  • Dagens pris: 189,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Lyngby Porcelæn

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Lyngby Porcelæn Rhombe Middagstallerken 27 cm Sand til kun 189,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rhombe-mønsteret stammer fra Lyngby Porcelæns arkiver og så første gang dagens lys tilbage i 1961.
På den fine Rhombe-middagstallerken i håndlavet porcelæn er mønstret ikke ligesom dengang overført på porcelænet som et mønster, men brugt som relief.
Det g…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Sand

Næste anbefaling er “Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Sand”.

Dagens bedste tilbud på “Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Sand” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lyngby Porcelæn Rhombe Color – middagstallerken – sand Middagstallerken fra Lyngby Porcelæns farverige Rhombe-serie.
Tallerkenen har en utrolig smuk beige farve og er super cool med resten af stellet eller kombinér den med et hvidt stel for at tilfør noge…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Lyngby Porcelæn Rhombe Color middagstallerken, 27 cm

  • Dagens pris: 225,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Lyngby Porcelæn

Sidste produkt på vores liste er Lyngby Porcelæn Rhombe Color middagstallerken, 27 cm som vi har fundet til 225,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lyngby Porcelæn Rhombe Color – middagstallerken – Blå Middagstallerken fra Lyngby Porcelæns farverige Rhombe-serie.
Tallerkenen har en utrolig smuk blå farve og er super cool med resten af stellet eller kombinér den med et hvidt stel for at tilfør noget f…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lyngby Porcelæn middagstallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lyngby Porcelæn middagstallerken:

Dyreste Lyngby Porcelæn Middagstallerken på listen er Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Sand fra Erling Christensen Møbler med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Middagstallerken er Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken som du kan købe for 146.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 153 kr. – de 4 Lyngby Porcelæn Middagstallerken vi har fundet koster i gennemsnit 214.75 kr.
Ovenstående Lyngby Porcelæn Middagstallerken data og priser er hentet fra 5 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Gucca.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Lyngby Porcelæn Middagstallerken tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Middagstallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Middagstallerken blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Middagstallerken: