Tallerkener.dk: Find blandt 5075 Produkter | 29 Kategorier | 145 Brands | 151 Forhandlere

Bedste Lyngby Porcelæn Middagstallerken: Se top 3

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tallerkener.dk, det helt rigtige sted at finde Lyngby Porcelæn middagstallerkener. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Lyngby Porcelæn middagstallerkener

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Lyngby Porcelæn middagstallerkener | ✅ Middagstallerken-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color middagstallerken, 27 cm Spar op til 8,99 % 1: Lyngby Porcelæn Rhombe Color middagstallerken, 27 cm
  • Middagstallerken på 27 cm
  • Smuk og moderne design
  • Fremstillet af høj kvalitetsporcelæn
  • Tåler mikroovn og opvaskemaskine
  • Velegnet til hverdag og fest
  172,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 4 forhandlere
  Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken Spar op til 6,29 % 2: Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken
  • Tidsløs og elegant middagstallerken
  • Kvalitetsporcelæn med kridhvid farve
  • Relief med klassisk rhombe-mønster
  • Perfekt til hverdag og fest
  • Nem at rengøre og tåler opvaskemaskine
  149,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 5 forhandlere
  Lyngby Porcelæn Rhombe Middagstallerken 27 cm Sand Spar op til 4,47 % 3: Lyngby Porcelæn Rhombe Middagstallerken 27 cm Sand
  • Middagstallerken i Ø27 cm
  • Rhombe-mønster i smuk sandfarve
  • Håndlavet porcelæn med reliefmønster
  • Tåler opvaskemaskine og har brudgaranti
  • Perfekt til hverdag og festlige lejligheder
  171,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 4 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Lyngby Porcelæn middagstallerkener

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Lyngby Porcelæn middagstallerkener som du kan finde lige nu.

  1: Lyngby Porcelæn Rhombe Color middagstallerken, 27 cm

  Hvorfor vælge Lyngby Porcelæn Rhombe Color middagstallerken, 27 cm?

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Middagstallerken Ø27 cm - Blå er en smuk og moderne tallerken, der er udviklet i samarbejde med designduoen Stilleben. Tallerkenen har en diameter på 27 centimeter og er en del af Rhombe Colours kollektionen, der er kendt for sine ikoniske farver og moderne design. Farven på denne tallerken er en smuk blå, der sammen med de øvrige glasurer giver kollektionen et kreativt udtryk.

  Tallerkenen er lavet af porcelæn af høj kvalitet, hvilket gør den både holdbar og elegant. Den er perfekt til at servere en lækker middag på, og dens flotte design vil helt sikkert imponere dine gæster. Tallerkenen er velegnet til både hverdag og fest, og den kan bruges til alle slags retter, uanset om det er en stor bøf eller en lækker vegetarisk ret.

  En af de store fordele ved denne tallerken er, at den kan tåle både mikroovn og opvaskemaskine. Det betyder, at du kan bruge den til at varme mad op, og at den er nem at rengøre efter brug. På den måde sparer du tid og kræfter, samtidig med at du kan nyde den flotte tallerken i mange år fremover.

  Alt i alt er Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Middagstallerken Ø27 cm - Blå en smuk og funktionel tallerken, der vil pynte på ethvert bord. Hvis du er på udkig efter en tallerken i høj kvalitet, der samtidig er moderne og elegant, er denne tallerken helt sikkert værd at overveje.

  Rhombe Colors markante og moderne farver er udviklet i samarbejde af designduoen Stilleben, der ligesom Lyngby Porcelæn er drevet af en passion for nye idéer og et ønske om at genopdage og gentænke den keramiske arv. Rhombe Color Middagstallerkenen kommer nu i en moderne blå nuance, der sammen med de andre glasurer giver stellet en kunstnerisk kant og et moderne udtryk, og inviterer til at være kreative med borddækningen og udforske stellets kombinationsmuligheder. I alt kommer de fire forskellige eksisterende tallerkener i seriens blå farvepalette, og herunder Ø27 cm i den blå farve. De blå nuancer, der spænder fra det klare vand til den midnatsblå himmel, er skabt til at kunne bruges på kryds og tværs med seriens andre dele, men står også smukt sammen. Design Stilleben

  2: Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken

  Hvorfor vælge Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken?

  Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken er en smuk og tidløs tallerken, der vil gøre enhver middagsservering elegant og stilfuld. Tallerkenen er lavet af høj kvalitetsporcelæn og har en kridhvid farve, der er perfekt til at fremhæve madens farver og præsentation.

  Rhombe-serien blev oprindeligt lanceret i 1961, men er sidenhen blevet moderniseret, så det klassiske rhombe-mønster nu er brugt som relief på tallerkenen. Dette giver tallerkenen et simpelt og klassisk look, der passer perfekt ind i moderne hjem og borddækning.

  Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken er perfekt til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Den er stor nok til at rumme en god portion mad, men stadig elegant og diskret i størrelsen. Tallerkenen er også nem at rengøre og kan tåle opvaskemaskine.

  Så hvis du vil tilføje en smuk og tidløs tallerken til dit spisestel, er Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken et godt valg. Den vil med garanti imponere dine gæster og gøre din middagsservering til en succes.

  Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken 27 cm. Rhombe serien er et klassisk stel der tager en fin nyfortolkning af det velkendte Rhombe mønster. Serien dækker over alt det du skal bruge for at dække et overdådigt middagsbord og de skønne enkelt dele kan også spille hver deres rolle i forskønnelse af hverdagen. Rhombe mønsteret er hentet fra Lyngby Porcelæns store designarkiv. 2 års brudgaranti Tåler opvaskemaskine Lyngby Porcelæn Rhombe hvid

  3: Lyngby Porcelæn Rhombe Middagstallerken 27 cm Sand

  Lyngby Porcelæn Rhombe Middagstallerken 27 cm Sand

  Hvorfor vælge Lyngby Porcelæn Rhombe Middagstallerken 27 cm Sand?

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Middagstallerken Ø27 cm - Sand er en smuk og farverig tallerken, der vil gøre din middagsopsætning mere tiltalende. Tallerkenen er 27 cm i diameter og er en del af Rhombe Color-serien fra Lyngby Porcelæn. Denne serie har det velkendte Rhombe-mønster, men i stedet for den klassiske hvide farve, kommer tallerkenen i en smuk sandfarve.

  Rhombe Color tallerkenen er ideel, hvis du ønsker at tilføje et farverigt pust til dit bord. Du kan med fordel kombinere tallerkenen med andre farverige porcelænsdele fra serien. Tallerkenen er af håndlavet porcelæn med det fine mønster, der er brugt som relief, hvilket giver et stilrent udtryk.

  Tallerkenen er både smuk og praktisk, da den tåler opvaskemaskine, og den kommer med en 2-års brudgaranti. Den er perfekt til både hverdag og festlige lejligheder og vil uden tvivl imponere dine gæster.

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Middagstallerken Ø27 cm - Sand er et fantastisk produkt, der vil gøre din spiseoplevelse mere farverig og elegant.

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color flad tallerken 27 cm gul. Rhombe mønsteret stammer helt tilbage fra 1961 og er genfundet i Lyngby Porcelæns arkiver. Det håndlavede stel har fået mønsteret overført som relief. Med farverne har Rhombe Color stellet fået et helt nyt designmæssigt element der giver et farvespil der lader dig bruge stellet til både hverdag og fest. De farvede dele passer samtidigt utroligt flot sammen med hvidt stel.

  Andre mærker af middagstallerkener

  På vores liste her har vi samlet de Lyngby Porcelæn bedste middagstallerkener på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige middagstallerken til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top